FC Tuusula C2 -pojat etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Tuusula ja pelattava sarja C2 -pojat Uudenmaan kilpasarja. Joukkueeseen kuuluu 22 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

FC Tuusula C2 pojat ( 2004 syntyneet) kilpajoukkueessa on vielä muutama paikka avoinna.

Joukkueen harjoitukset seuraavasti
Tuusulan salibandyhalli ma 18 - 19:00
Tuusulan salibandyhalli ke 18-1 9:30
Hyrylän koulukeskus to 17- 18:30

Joukkueen valmennuksesta vastaa päävalmentaja Marcus Palin, valmentaja Esa Karjalainen, Eetu Rikka ja Toni Kuronen.

Ennakkoilmoittautumiset ja lisäkysymykset joukkueenjohtajalle sähköpostilla fctuusula04(miuku)outlook(piste)com
Ilmoitahan viestissä seuraavat tiedot: Nimi, syntymäaika, puhelinnumero, sähköposti, pelipaikka, kätisyys sekä pelaajahistoriasi.

Lisätietoja joukkueesta löydät https://www.fctuusula.fi/joukkue7891

Tervetuloa mukaan !

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 7 päivää sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
FC Tuusula C2 -pojat: kokoonpano